keskiviikko 30. lokakuuta 2013

DO IT YOURSELF sohva terassille

terassi, kuormalavasohva

ter8.jpg
ter4.jpg, terassi, kuormalavasohva
terassi, kuormalavasohva
ter3.jpg
ter6.jpg
ter2.jpg
ter1.jpg
Blogistaniassa on näkynyt jonkin verran näitä erilaisia kuormalavoista rakennettuja sohvia. Tässäpä on sitten minun versioni :)
Mieheni haaveili pitkään isosta polyrottinkisesta sohvasta tänne meidän pihatalon terassille, mutta pankkitilin saldo hieman rajoitti sitä hankintaa. Niinpä ryhdyimme tuumasta toimeen: Hän toi töistä kuusi eurolavaa, maalasimme ne mustaksi ja sitten näppärä vaimo ompeli patjoihin ja jättityynyihin pääliset. Yhden ison tyynyn olisin tähän vielä halunnut, mutta kangas loppui kesken... Ehkä yhdistelen tänne sitten jotain muita tyynyjä, katsotaan. Nyt en vain malta muuta kuin tuijotella tätä meidän ihkua sohvaa, jossa - uskokaa pois - on jopa hyvä istua :)
Näettekös kuvissa tuon maailman kauneimman pikku-luudan; se on Biltemasta 3,95 euroa! Ihana ja saa minut joka kerta hyvälle tuulelle. Taidan lähteä sillä lentelemään, Kyöpelivuorelle, you know...
Matto on polypropeenia, eikä mene miksikään, vaikka olisi koko kesän ulkona. Rottinkituolit ovat hieman kärsineet Suomen ilmastosta, mutta ehkä paikkamaalailen niitä jonain kauniina päivänä. Ja jotta projektit eivät loppuisi kesken, niin tässä näette mitä tänään puuhailen: maalailen pikku-mökin ikkunapuitteita valkoiseksi. Jiihaa... ehkä tämä kokonaisuus tulee jonain päivänä jopa valmiiksi :))
ter9.jpg
SHARE:

1 kommentti

  1. Heippa, onko nuo kaikki lavat samankokoisia ja käsittelittekö niitä ennen/jälkeen maalauksen millään?

    VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig