keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Back in business

kan2.jpg

kan5.jpg

kan3.jpg

kan4.jpg

Back in business... nyt on maattu koko viikko punkan pohjalla, ja saa jo pikkuhiljaa riittää. Eilen uskaltauduin lääkäriin asti ja onneksi sain lääkkeitä, jotka tuntuvat jo auttavan.
Ja siis sylintäyteinen kiitos teille, ihanat lukijat, jotka lähettelitte paranemistoivotuksia tuonne kommenttiboksiin... niitä oli ihana lukea:) Kiitos, kiitos, kiitos...
Olo on ollut hieman heikko ja uskonkin vakaasti siihen, että tautien jälkeen elimistö halajaa sellaista mitä se tarvitsee... eilen söin illalla jo maksalaatikkoa (nam... suurta herkkua... siis IHAN OIKEESTI) ja tänään teki ihan himona mieli kananmunaa ja ruisleipää.
Onneksi niin, koska nyt pääsen tässä samalla esittelemään teille suuren ihastukseni: keraamisen kananmunakennoni:) 
Ostin tämän alkukesällä Ruotsista ja maksoin siitä about 8 euroa, ja olen ihan täpinöissäni joka kerta kun täyttelen sitä. Harmi, että kaikista kaupoista ei saa luomukananmunia, koska ne näyttävät paljon paremmilta tässä, kuin sellaiset perus-valkoiset vapaankanan munat.
Paitsi, että tiedättekös... nämä kuvissa esiintyvät kananmunat on vahingossa ostettu luomu avokadon hinnalla ja maksoivat melkein neljä euroa... kannattaisi olla ehkä hieman tarkempi niiden vaaka-näppäimien kanssa siinä punnitusvaiheessa. Näitä ei paistellakaan ihan huvin vuoksi.. näistä pitää tehdä anomus, jos haluaa maistaa:)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig