keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tiesitkö tätä?

Minä onnekas sain kaksi samanlaista A blog with a substance -haastetta.
Toisen ihanalta Marialta At Maria´s -blogista (klik) ja toisen ihkulta Sallyltä Sally´s -blogista (klik)

Kiitos vielä näistä, ihanaiset!


Tunnustuksen säännöt menevät seuraavasti:

- kerro kahdeksan asiaa itsestäsi
- jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
- ilmoita heille tunnustuksesta


1.
Olen laiska... Toivoisin, että meillä olisi mahdollisuus palkata joku, joka siivoaisi tämän huushollin lattiasta kattoon aina kerran viikossa, pesisi pyykin, tiskaisi astiat ja laittaisi joskus vielä ruokaakin;)2.
Innostun helposti ja olen hieman kärsimätön omissa innostuksen puuskissani... Kirkuen yleensä lähden toteuttamaan erilaisia juttuja ja seuraavassa hetkessä innostunkin jo jostain aivan toisesta jutusta. Toivottavasti edellinen on siinä vaiheessa jo saatu päätökseen;) Niin, ja kaikkihan pitää päästä toteuttamaan heti, eikä huomenna.

3.
Olen todella vaihtelunhaluinen. Leipäännyn hyvin helposti normaaliin arkeen. Jos teen päivästä toiseen samaa juttua, niin alan hyvin nopeasti kiipeilemään seinille, enkä ole sen jälkeen ollenkaan miellyttävää seuraa. Tänään tätä ja huomenna jotain ihan muuta, kiitos;)
4.
Uskon jälleensyntymiseen ja siihen, että kaikki vastoinkäymiset, joista emme ole oppineet entisten elämiemme aikana, tulevat niin kauan eteemme, kunnes ymmärrämme niihin sisältyvän opetuksen. Uskon myöskin siihen, että täällä seurassamme on ns. vanhoja sieluja, joilla on takanaan enemmän elettyjä elämiä. Minun silmissäni he ovat niitä viisaita ja oppineita.

5.
 Olen asunut nuoruudessani yli 3 vuotta Pariisissa. Opiskelin siellä amerikkalaisessa yliopistossa kaupallisia aineita, joten englanti taipuu melko hyvin, mutta ranskankielen opetteleminen jäi hieman vähemmälle. Nykyään haluaisin vain asua maaseudun rauhassa, mielellään jossain veden äärellä.
6.
Viihdyn vähän liiankin hyvin yksinäni... Etenkin kun ottaa huomioon, että olen perheellinen ihminen;). Töissä toki yritän olla sosiaalinen, mutta vapaalla olen hieman erakko.

7.
Ahdistun ihmispaljouden keskellä, enkä kovin mielelläni lähde alemyynteihin, ruuhkiin, jonoihin....
8.
Horoskooppimerkiltäni olen leijona -ARRHHGGGHHHH!!!

Tässä hieman luonne-tulkintaa, joka kuvastaa kyllä aika hyvin meikäläistä:
Leijonat ovat syntyneet alitajuiseen päämäärähakuisuuteen ja siksi jokaisella Leijonalla täytyy olla se oma juttu elettävänä ja toteutettavana. Ilman selkeää päämäärää tai tavoitetta oleva Leijona tulee auttamatta tuskastumaan elämänsä tyhjyyteen ja tuossa tilassa Leijona ei ole enää se kiva kaveri, jollaiseksi hän on syntynyt. Tuskastuminen ja elämän päämäärättömyys nousee ensimmäisenä esille arkielämän rutiineihin kypsymisenä ja siitä nousevan kiukun saavat niskaansa Leijonan puoliso, lapset ja muut hänen kanssaan päivittäin tekemisiin joutuvat ihmiset.
Leijonan tulee tiedostaa alitajuinen tarpeensa päästä toteuttamaan omaa luovuuttaan juuri itselleen kuuluvalla sektorilla, joka tosin voi vaihdella elämäntilanteiden muuttuessa moneenkin kertaan.
Se kulloinenkin oma juttu ei aina löydy niin helpolla, mutta ilman tietoista etsintää se voi jäädä pimentoon koko loppuelämäksi ja sitähän me emme toivo tapahtuvaksi yhdellekään lähellämme olevalle Leijonalle. Elämäänsä tyytymätön Leijona osaa sen verran loistavasti jakaa pahan olonsa myös muitten kärsittäväksi.
Elämäänsä tyytyväinen Leijona taas loistaa jakamatonta iloa, huolenpitoa ja hyväksyntää kaikille kohtaamilleen ihmisille.Hän on avarakatseinen ihmistyyppi, innokas, suorapuheinen ja ylpeä itsestään. Leijonalla on kyky vakuuttaa muut omista kyvyistään ja käännyttää muut omalle kannalleen.
Kunnianhimossaan Leijona on altis stressaantumaan.


Tämä oli hauska haaste, ja sitä oli kiva miettiä aina arkisten juttujen keskellä. Nyt haluankin jakaa tätä hauskuutta hieman eteenpäin seuraaville blogeille:

White and Fresh

Valkoinen koti

Voikukkapelto

Piirto

Kolmen koti rannikolla

Haikaranpesä kodiksi

Style by Petra K

Pihkala

Tämä haaste on kyllä jo jonkin aikaa pyörinyt täällä blogistaniassa, mutta toivon, ettette ole vielä ehtineet tekemään tätä, ja innostutte jakamaan sitä eteenpäin;)
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihania vastauksia! Melkein kaikki päti myös minuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu;)

   Säkin taidat olla sitten aika hyvä tyyppi;)))

   Terkuin, Frida

   Poista
 2. Ihana haaste ja niin ihanan aidot vastaukset sinulla <3 Oli antoisaa lukea! Oletko muuten tutkinut/selvittänyt astrologista karttaasi tarkemmin, mm. nousevan, kuun merkkisi tms? Itselleni niistä on ollut yllättävän paljon "hyötyä" näissä elämän tuulissa. Oma puolisoni on leijona aurinkomerkiltään, kuulostaa nuo jutskat tutulta ;) Mukavaa päivää siulle <3

  Soili/ Design Mertanen Koti -blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Soili

   Muistelisin, että nouseva merkki on vesimies... täytyy varmaan hakeutua jollekin astrologille, joka osaa selvittää sen merkitystä hieman lähemmin;)

   Hyvää päivänjatkoa sinullekin.

   Terkuin, Frida

   Poista
 3. Meissä on kuules Friiduska aika paljon samaa!! Paitsi, etten ole asunut Pariisissa *kade* ;) Ja toi, etten viihdy kyllä hetkeäkään yksin....paitsi ihan pikkuisen hetken :)

  Ihanaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maria

   Ainakin tuo leijona -osuus on samaa;) Toivottavasti jotain muutakin;)))

   Hyvää torstaita sinulle;)

   Terkuin, Frida

   Poista
 4. Kiitos ihana haasteesta! Tein tämän juuri hetki sitten, mutta talletan tämän tuonne haastejonooni ja jossain kohtaa taatusti teen tämän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei irina

   Ole hyvä... tätä hieman pelkäsinkin, että haaste on ehtinyt jo monille;)

   Terkuin, Frida

   Poista
 5. Nyt kyllä osus ja uppos. Täällä myöskin helposti innostuva erakko leijona, joka ahdistuu ihmispaljoudessa ja kaipaa kodinhoitajaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Janica

   Hahaaa... mahtaakohan johtua siitä, että ollaan leijonia;)

   Terkuin, Frida

   Poista
 6. Thanks SÄ! Tiedän kuinka innoissani olen noista haasteista :) Tykkäsin kovasti noista sun vastauksista, ja tunnistin hyvin sinut niistä. Puss muru!

  VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig