lauantai 29. syyskuuta 2012

Nauti


Syksyn tunnelma on kyllä jotain aivan mahtavaa...
Kynttilät, lyhdyt, syksyn värimaailma ja pimenevät illat ovat minulle ihan nannaa;)
Voisin istuskella pitkään iltaan ulkona, rottinkituolissa...

Tässä vain mietin sellaista asiaa, että aamulla kun lähtee töihin, on pimeää ja kuukauden päästä on jo iltapäivälläkin pimeää, niin missä välissä tällainen amatöörivalokuvaaja ehtii ottaa tänne blogiin kuvia, jotka ovat edes jollain tasolla tunnistettavia???? Voi tietenkin olla, että pitää vain tyytyä siihen, että maaliskuuhun asti kuvat ovat tummia, utuisia ja kellertäviä

Olisiko kenelläkään antaa mitään vinkkiä?? 
Anyone??
SHARE:

6 kommenttia

 1. Saman ongelman kanssa täällä painitaan, nyt on vaan pakko harjoitella ton inhottavan salaman käyttöä.

  Ihania syystunnelmia sinne!

  VastaaPoista
 2. Yksi keino on hankkia jalusta, jolloin ei kamera ainakaan tärähdä.
  Tai hyvä kuvankäsittely...

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, Elsa...on kyllä varmaan hyvä keino ja pitääkin ottaa käyttöön. Toisinaan olen vain niin malttamaton tämän kamerani kanssa, ettei siinä mukamas ehdi jalustoja virittelemaan;)

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
 4. Voi mä kyllä pidän paljon sun kuvista <3 Ja kaikki nää sisustusjutut, asetelmat.. huhheijaa miten kaunista! Mutta juu, tuskailen itsekin tämän saapuvan pimeyden kanssa. Kuvia ei oikeastaan pysty ottamaan kuin vapaapäivänä, jos sattuu olemaan kotona kun aurinko on taivaalla... tai jossain pilvien takana... Kesällä tulee postailtua aika paljon enemmän omasta elämästä ja sitten syksyn tullen siirtyy kaikenmaailman kollaaseihin, kun pitää lainata toisten kuvia tehdäkseen postauksia :) Onneks kaikilla on sama tilanne. Salamalla toki pääsis varmaan eteenpäin, mutta kun minä en siitä tykkää ;)

  ps. osaatko yhtään vinkaka mistä löytäisin tuommosen laatikon? Stockalla oli joku "omenalaatikko" joskus, mutta ei se näyttänyt ihan noin hienolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Cherry

   Kiitos viestistäsi... ja kaunis kiitos kauniista sanoistasi...
   On kyllä turhauttavaa tuo pimeys. Sama juttu, vapaapäivänä sitä yrittää saada edes jotain aikaiseksi ja kulkee kameran kanssa joka paikkaan;)
   Näitä laatikoita on ollut ainakin Bauhausissa ja sitten Kodin1:ssa, joskus olen nähnyt näitä myös Ison Omenan jossain kukkakaupassa.. Toivottavasti jostain löytyy;)

   Terkuin, Frida

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig