tiistai 25. syyskuuta 2012

Mielettömän kätevä magneettiseinä

Tämä magneettiseinä keittiössä on ihan hitsin kätevä. Suosittelen ihan kaikille!!!
Siihen saa kaikkien nähtäville työvuorolistat, lukujärjestykset, jäätelöauton aikataulun (lapset laittaneet), ja hienon Excelillä tehdyn siivouslistan (tämä on siis äidin omia pikku tuotoksia), sekä tietenkin kaikenmaailman muut liput ja laput, mitä kotiin kantautuu.

Nuo magneetit tein joskus aikoinani kotiprintterillä... Clas Ohlsonilta magneettipoaperia, kuvat koneelta printterin kautta ulos ja saksilla leikaten vain arkista irti... Helppoa kuin heinänteko;)

Piccadilly Circus -kyltti on mieheni tuliainen Englannista... 
tuntuu sopivan tähän huusholliin melko hyvin;)

Paljon näkee blogeissa ja sisustuslehdissä kuvia liitutaulu-seinistä, ja ne ovatkin ihania. Aikoinaan mietin itsekin näiden kahden välillä. Tähän päädyin ja oikein tytyväinen olen ollut;)


SHARE:

11 kommenttia

 1. Mahtavaa, mä haluan tämän! Onko tosi "tarttuva" tuo seinä? Vai miten olet käytössä kokenut, siis että ei ole liian "tarttumaton" magneetti? :) Voi, en osaa oikein kysyä, mutta varmaan ymmärrät mitä yritän ajaa takaa :)Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 2. Hei Lena

  Ja kiitos viestistäsi. Seinästä saa "tarttuvamman", kun maalailee enemmän kerroksia. Minä taisin maalata tuon kahteen kertaan, enkä laittanut edes pohjamaalia (kun oli kiire;). Tarttuu ihan hyvin, kun on vahvat magneetit.

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
 3. Tämähän oli tosi kiinnostava postaus-aihe. Tarkoitatko, että olet maalannut seinän jollain magneettimaalilla vai miten se on magnetisoitunut?
  Lisäksi kerroit magneettipaperista, voiko sen laittaa siis omaan printteriin?
  Entä miten nuo liput ja laput pysyvät kiinni magneettiseinässä, kun kuvassasi ei näy niiden päällä mitään perinteisiä magneetteja. Nyt kyllä tunnen itseni ihan tyhmäksi, kun tämmöisiä joudun kyselemään... :-) Olisi kuitenkin tosi kiva, jos jaksaisit selittää tarkemmin.
  Tykkään kyllä sisustamisesta itsekin, mutta olen enemmän keskittynyt lankaan ja virkkuukoukkuun, kts http://nuppuhome.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Hei Nuppu
  Kiitos viestistäsi... Seinä on maalattu Tikkurilan magneettimaalilla (löytyi paikallisesta K-raudasta). Maali on paljon raskaampi, kuin normaali maali, ja se pitää muistaa sekoittaa todella hyvin ennen maalausta. Pienellä telalla maalailin ja hyvin onnistui.
  Kyllä siellä lippulappujen päällä on magneetit... ehkä ne eivät vain näy kuvissa.
  Magneettipaperi on hieman normaalia paperia paksumpaa, ja kyllä.. sen voi laittaa ihan kotiprintteriin. Nuo "vanhojen lippujen ja etikettien" näköiset magneetit tuolla kuvissa on tehty juuri tällaiselle magneettipaperille. Niiden alla ei kyllä paperit enää pysy, mutta ovat hauska lisä ihan sellaisenaan.

  Kiva kun löysit tänne... täytyy tulla tutustumaan sinun blogiisi...

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuhannet kiitokset. Nyt meikäläinenkin ymmärsi ja arvaa kuka marssii lähiaikoina Espoolaiseen K-rautaan ;-) Ai niin, mistä putiikista voisin löytää tuota magneettipaperia - kirjakaupastako?

   Poista
  2. Niin justiinsa... eiks oo kätevää???? Telalla seinään ja se on siinä;) Ostin itse muistaakseni tuota magneettipaperia Clas Ohlsonilta... suosittelisin menemään sinne ensimäiseksi.

   Terkuin, Frida

   Poista
 5. Teillä on kyllä niin ihanaa! Ja tuo seinä on täydellinen :) Magneettipaperi on minulle uusi tuttavuus; Clas Ohlsonilla pitää kyllä käydä lähiaikoina. Sieltä kun löytää aina kaikkea kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos... todella kiva kuulla, ottaen huomioon, että omakin kotisi on niin kaunis;) "Clasu" on ihan paras... käyn toisinaan siellä ihan vain fiilistelemässä;)

   Terkuin, Frida

   Poista
 6. Onko tuo einä päällemaalattu liitutaulumaalilla vain onko magneettimaali noin kivan värinen?
  /ida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ida

   Tuo seinä on maalattu pelkästään sillä magneettimaalilla... se on ihan kiva matta-musta;)

   Terkuin, Frida

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig