torstai 2. elokuuta 2012

Työhuoneen uusi ihana lamppu

Työhuoneeni (joka on siis oikeasti kodinhoitohuone) ei inspiraation iskettyä ole todellakaan ihan näin siisti. Nyt innostuin hieman laittamaan kankaita ja tavaroita paikoilleen, kun löysin Kampin Tigeristä mustan jättivalaismen kolmellakympillä.

Hyllyt ovat vanhoja puulaatikoita, ja kuten huomaatte, olen joskus innostunut maalaamaan niistä suurimman osan valkoisiksi ;)

Juuttimatto ei ole ihan paras mahdollinen tällaiseen tilaan, jossa yleensä on nuppineuloja ja langaspätkiä pitkin lattiaa. Se vain nyt sattui löytymään varaston perukoilta.

Seinällä olevan moodboardini olen spraymaalannut valkoiseksi. Pikuhiljaa sinne on löytänyt tiensä muutama inspiraatiokuva, värimalli ja muita mukavia roikotettavia.

Metalliset pukkijalat ovat Ikeasta, samoin valkoinen 2m pitkä keittiötaso, joita myytiin viime syksynä löytönurkassa 15 eurolla.

Ihanan sermin olen tehnyt kahdesta samankokoisesta ikkunasta joskus vuosia sitten. Ihme, että se on kestänyt jo näinkin monta muuttoa ;)

Työtuolini on Saima-mummon vanha kampauspöydän tuoli, jonka olen päällystänyt paksulla pellavalla.

Ja sitten uskolliset koneeni; saumuri ja ompelukone. Molemmat ovat jo yli 20 vuotta vanhoja, ylioppilaslahjaksi saatuja ja tikkaavat edelleen kauniisti ;)Nyt lähden viikon aurinkolomalle Turkin rannikolle... toivotaan, että Suomessakin paistaa aurinko ;)

SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihana työtila sinulla. Kankaat varsinkin ovat noissa puulaatikoissa kauniisti esillä.
  Mukavaa aurinkolomaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anni

  Nuo laatikot ovat hieman vahingossa loytaneet tiensa hyllyiksi... hyllyjen puutteen vuoksi laitoin ne... aurinkoa on ollut... edelleen +42 astetta. Ehka hieman liikaa minulle :)

  VastaaPoista
 3. Lamppu sikakähee, jos en nyt ihan väärässä toi Tiger on avaamassa Porvoosen Taidetehtaalle huomenna! Toi lämpö kuulostaa huomattavasti paremmalta kun tää +15. Tääl kurkkii syksy jo kulman takana....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin... ja hyvä, jos saatte Tigerin sinnekin :).
   Nyt ollaan jo kotona ja täällä on ihanan vilpoista...

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig