keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Yläkerran aulaJostain kumman syystä yläkerran aula on täynnä sisustuslehtiä (?????) ja jostain ihan ihmeellisestä syystä sinne on löytänyt tiensä matto, jossa on turkoosia (mikä minua vaivaa??). Ihanalta näyttää siltinkin... lehdistä en millään haluaisi luopua - never ever - turkoosin värin suhteen olen luottavainen. Sininen on ainakin rauhallisuuden ja levollisuuden väri, joten ehkä se alkaa kohta huokumaan minunkin persoonallisuudessani:) Nuo makeat (pinottavat) hyllyt olen aikoinaan ostanut (ehkä markalla) Kodin1:sta ja sittemmin maalannut Tikurilan Helmi- kalustemaalilla, jonka sävy oli ´ajopuu´. Itse pidän niistä... toivottavasti tekin.

Suurin osa tauluista on omaa tuotantoa... ainoastaan tuo jättikokoinen canvastaulu portaikossa on teetetty häävalokuvasta. Ihanaa, että olemme silloin olleet nuoren ja hehkeän näköisiä... ja meidän pojat kaikinpuolin nuoria ulkonäöltään, mutta etenkin vielä "hallittavissa".

AAh... teinien vanhemmat... ainahan näistä voisi käydä keskustelua vaikka aamuun saakka;)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Sattumalta tänne eksyin. Kirjauduin lukijaksesi että löydän blogiisi jatkossakin. Sisustusjututhan kiinnostavat aina.

    VastaaPoista
  2. Hieno juttu... kiitos sinulle ja tervetuloa!!!! Toivottavasti viihdyt sivuillani... Päivittelen tänne kaikkea tasaisen epätasaisesti;)

    VastaaPoista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig