tiistai 10. heinäkuuta 2012

RuokailutilaRuokailutilamme on ihana, mutta ehkä hieman ahdas.
Halusimme aikoinaan kaksipuoleisen takan ruokailutilan ja olohuoneen väliin, emmekä silloin ihan täysin ymmärtäneet, kuinka iso möhkäle keskelle huonetta tulee.

Nyt olenkin tässä miettinyt, että pitäisikö minun myydä tuo kaunis Braxtonin vitriinikaappi, jotta tila hieman avartuisi... Seuraava ongelma on sitten tietysti, että mihin nuo kaikki tavarat tungetaan;).

Ruokapöydän olen aikoinaan ostanut Huutonetistä, hionut ja maalannut valkoiseksi. Se on aidosti vanha, puusepän tekemä ja valkoisena pääsee paremmin oikeuksiinsa, kuin kellastuneen männynvärisenä.

Valaisimet ovat Villa Collectionin Woop-valaisimet.. Kyllähän tässäkin tilassa pitää olla jotain hieman modernimpaakin.

Tuolit ovat Lifestylen mallistosta, mutta huomasin juuri viikonloppuna, että Elloksella on ihan vastaavanlaisia myynnissä, ja vielä kolmena eri värinä.

Sokerina pohjalla ihana Hampton viskoosimatto, joka on meillä jo kiertänyt vaikka kuinka monessa huoneessa. Olen sen aikoinaan ostanut Kodin1:sta, mutta siitä on ainakin 4 vuotta aikaa.

Olen niin innostunut ollut tuosta kuvankäsittely-ohjelmasta, että joskus kokonaisuus hämärtyy ja peittyy kaikkien tekstien ja kollaasien maailmaan. Tässä siis vielä muutama käsittelemätön kuva tuosta ruokailutilasta:SHARE:

6 kommenttia

 1. Vitriinin vieminen tilasta pois voisi olla hyvä ajatus. Näin ruokapöydän ympärys tulis väljemmäksi ja ruokailijat mahtuisivat varmasti paremmin pöydän ympärille.
  Kaunis ruokailutila kuitenkin on :) Varsinkin noi tuolit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anni... Tiedän, että olet oikeassa...en vain millään haluaisi... Vitriini tuo ihanaa tunnelmaa (varsinkin kun siihen laittaa valot päälle), ja toisekseen pelkään, että tila näyttää kovin valjulta sen jälkeen;)

   Poista
 2. Miten vitriinin kanssa sitten lopulta kävi, heinäkuusta on jo kulunutm muutama kuukausi? Blogisi löydettynäni olen nyt kahlannut sen kokonaan läpi - ihana! Asiasta kuudenteen: mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät, kun lopputulos on noin äärettömän kaunis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitriini olla jököttää edelleen samassa paikassa...mutta mietintäprosessi on vieläkin käynnissä...
   Käytän sellaista ohjelmaa kuin iPhoto, joka tuli tämän koneen mukana. Kaikkia kuvia en kyllä edes käsittele, ehkä se on enemmän kamerasta kiinni. Minulla on Canon1000D, joka on kai järkkäreistä niitä edullisimpia, mutta minä olen kyllä ollut tyytyväinen;)

   Terkuin, Frida

   Poista
 3. Kaunis koti sinulla :)
  Mistä nuo ihanat verhot on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei

   Kiitos;) Kiva, että sinäkin pidät tästä meidän kodista..
   Verhot on Ikeasta. Nimeä en valitettavasti muista, mutta mielestäni nämä kuuluvat vieläkin heidän valikoimiinsa.

   Hyvää tätä viikkoa sinulle;)

   Terkuin, Frida

   Poista

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig