4 PAPRIKAA
700g JAUHELIHAA
1 SIPULI
1 SUOLAKURKKU
1/2prk SMETANAA
1/2dl KERMAA
2rkl VALKOSIPULI-TUOREJUUSTOA
1rkl YRTTI-TUOREJUUSTOA
JUUSTORAASTETTA
SUOLAA
TACOMAUSTETTA
MUSTAPIPPURIA
PARMESAN-JUUSTOA
Leikkaa paprikoista kanta pois ja poista siemenet.
Esilämmitä mikrossa noin 10 minuuttia täydellä teholla.
Ruskista jauheliha, ja mausta suolalla, pippurilla ja tacomausteella
(itse laitoin vielä hieman ketsuppiakin joukkoon)
Pilkkoa sipuli ja suolakurkku ja sekoita jauhelihan joukkoon.
Lisää seokseen tuorejuustot, kerma ja hieman smetanaa.
Aseta paprikat uunivuokaan ja täytä ne jauhelihatäytteellä.
Ripottele päälle juustoraastetta ja parmesan-juustoa.
Laita uuniin: 225 astetta. Anna kypsyä noin 15-20 minuuttia, ja nauti.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti