tiistai 22. toukokuuta 2012

Jauhelihakastikkeen sijasta täytettyjä paprikoita





Olen kahden pojan äiti, ja jo varmaan viisitoista vuotta kiireissäni valmistellut jauhelihasta kastikkeita, pihvejä ja lihapullia... tänään ei huvittanut - ei sitten yhtään, joten päätin koittaa jotain aivan muuta, ja tein jauhelihasta ihanan täytteen paprikoille. Maistuivat oikein hyviltä, helppoja tehdä ja valmistuivatkin aika nopeasti. Ohessa ohje, jos joku haluaa lähteä kokkailemaan:

4 PAPRIKAA
700g JAUHELIHAA
1 SIPULI
1 SUOLAKURKKU
1/2prk SMETANAA
1/2dl KERMAA
2rkl VALKOSIPULI-TUOREJUUSTOA
1rkl YRTTI-TUOREJUUSTOA
JUUSTORAASTETTA
SUOLAA
TACOMAUSTETTA
MUSTAPIPPURIA
PARMESAN-JUUSTOA

Leikkaa paprikoista kanta pois ja poista siemenet.
Esilämmitä mikrossa noin 10 minuuttia täydellä teholla.

Ruskista jauheliha, ja mausta suolalla, pippurilla ja tacomausteella
(itse laitoin vielä hieman ketsuppiakin joukkoon)

Pilkkoa sipuli ja suolakurkku ja sekoita jauhelihan joukkoon.

Lisää seokseen tuorejuustot, kerma ja hieman smetanaa.

Aseta paprikat uunivuokaan ja täytä ne jauhelihatäytteellä.
Ripottele päälle juustoraastetta ja parmesan-juustoa.

Laita uuniin: 225 astetta. Anna kypsyä noin 15-20 minuuttia, ja nauti.



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Visualaddict

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig